El projecte

‘Salvem Sa Badia de Portmany’ pretén ser una iniciativa popular que neix amb la intenció de visualitzar les amenaces que posen en perill la nostra badia, frenar el seu deteriorament i impulsar la progressiva recuperació de la seva qualitat mediambiental.

Una zona situada enfront d’un paratge protegit com la Reserva Natural des Illots de Ponent, en la que participen els Ajuntaments de Sant Antoni i Sant Josep i que, sens dubte, representa el pulmó i el futur de les gairebé 30.000 places turístiques que registra i els 28.000 residents que l’habiten.

Moltes són les amenaces mediambientals que pengen sobre la nostra badia. L’objectiu serà determinar quines, així com el seu origen, els seus efectes i què podem fer per a millorar aquesta situació.

Serà necessari conscienciar a tots els veïns, associacions civils, sectors empresarials i ajuntaments sobre la situació real en la que estem immersos, perquè aportin la seva visió i idees.

L’objectiu és posar en marxa un projecte en positiu i d’ampli espectre, que afavoreixi el bé comú i estigui per sobre d’ideologies. ‘Salvem sa Badia de Portmany’ vol ser una iniciativa del poble per el poble.

Si vols donar suport a la iniciativa ‘Salvem sa Badia de Portmany’