Projectes

Estim sa Badia: Festival Badia de Portmany

Aquest festival es desenvolupa en col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Josep i consisteix en la programació de concerts setmanals a l’Auditori Caló de s’Oli, durant els mesos de juliol, agost i els primers dies de setembre. A l’última edició es van programar un total de dotze concerts, de gèneres tan variats com el jazz, el folk o el rock, incloses unes jornades flamenques.

Les actuacions alteren la presència de bandes locals amb altres nacionals de major cartell, amb la intenció de motivar a l’audiència del barri. També es presenten exposicions de fotografia sobre biodiversitat a la badia de Portmany i el seu entorn, en col·laboració amb entitats com la Associació de Fotografia de Natura de les Illes Balears (AFONIB), entre altres.

Els objectius d’aquest projecte són:

1r) Conscienciar sobre la biodiversitat en el marc d’una activitat lúdic-musical, amb intervencions de 15 minuts durant el descans dels concerts per part de divulgadors experts en la importància del patrimoni natural (fotògrafs, periodistes, portaveus d’entitats ambientals, científics…).

2n) Conscienciar sobre la biodiversitat a través d’exposicions interactives de fotografies.

3r) Integrar en el barri de Cala de Bou i la badia a turistes i residents, posant en valor el patrimoni natural.

Ajuda’ns a cuidar el teu entorn i futur

La teva donació contribuirà a conservar la Badia de Portmany

Donar ara

Uneix-te a Salvem sa Badia de Portmany

Contribuiràs a recuperar i avaluar el territori i conscienciar per protegir-lo

Fes-te soci