Projectes

Estim sa Badia: Adhesius

El projecte Adhesius té com a objectiu conscienciar als usuaris de barques privades i de lloguer sobre la importància de preservar l’entorn i la biodiversitat, i respectar les normes de navegació i d’ús d’aquestes embarcacions.

Per a això, hem dissenyat un mapa interactiu de la badia que mostra les àrees de posidònia, informa dels efectes beneficiós d’aquesta planta i presenta un codi QR que permet descarregar l’App Posidònia del Govern balear, una eina que facilita fondejar al lloc correcte. També permet accedir a un vídeo en el qual s’expliquen bones pràctiques relacionades amb seguretat marítima i medi ambient.

Els objectius d’aquest projecte són:

1r) Conscienciar als navegants i usuaris sobre la importància de preservar l’entorn i la biodiversitat.

2n) Conscienciar sobre bones pràctiques de seguretat a la mar als usuaris de la badia.

Campanya adhesius

Campanya ‘Escombraries en el WC No’

Salvem sa Badia també desenvolupa una campanya destinada a conscienciar als residents i turistes perquè no llancin residus no biodegradables pels vàters, com tovalloletes, compreses, tampons, bolquers i altres objectes que acaben embussant les canonades i estacions de bombeig, generant abocaments d’aigües sense depurar a la mar. La campanya consisteix en el repartiment d’adhesius que es col·loquen als lavabos dels negocis de la badia que ho sol·licitin, així com a residències, urbanitzacions i habitacions d’hotel.

Ajuda’ns a cuidar el teu entorn i futur

La teva donació contribuirà a conservar la Badia de Portmany

Donar ara

Uneix-te a Salvem sa Badia de Portmany

Contribuiràs a recuperar i avaluar el territori i conscienciar per protegir-lo

Fes-te soci