DestacatPort de Sant Antoni

L’alcalde de Sant Antoni, també partidari que es prolongui la moratòria que impedeix l’arribada de ferris

By 10 desembre 2020 agost 15th, 2022 No Comments

Després de la petició realitzada dilluns passat per PSOE-Reinicia, Unides Podem i Proposta per Eivissa d’ampliar la moratòria que impedeix l’arribada de ferris al port de Sant Antoni per la falta d’acord, l’alcalde de Sant Antoni, Marcos Serra, ha manifestat estar a favor, segons publica avui Diario de Ibiza.

L’alcalde, a més, ha comentat que en la reunió celebrada la setmana passada amb el conseller balear de Territori i Habitatge, Marc Pons, ja es va plantejar aquesta solució i a aquest li va semblar “bé”. És important subratllar que el consell d’administració de Ports IB se celebra el dimecres de la setmana que ve i que llavors es decidirà el futur immediat del port de Sant Antoni.

Marcos Serra ha afegit que, malgrat que el seu grup va votar en contra de la prohibició dels ferris, defensarà l’acord adoptat per majoria al ple, amb el vot a favor de PSOE, Podemos i PxE i que així li ho ha demanat a Marc Pons.

Cal recordar que el primer a demanar una ampliació de la moratòria va ser l’alcalde de Sant Josep, Josep Marí Ribas, Agustinet, en una entrevista concedida a Salvem Sa Badia de Portmany, que es va publicar el 14 d’octubre, dues setmanes abans que se celebrés el ple de l’Ajuntament de Sant Antoni. En ella, Agustinet deia, literalment, que “si al desembre no hi ha acord perquè no tornin els ferris, caldria prorrogar la moratòria”. A més, el ple de l’Ajuntament de Sant Josep va aprovar el passat 26 de novembre una moció per a demanar que s’impedeixi la volta dels ferris a la badia i la integració d’aquest consistori en el procés de negociació que s’està duent a terme.