BiodiversitatBusseigCulturaDestacatPosidònia

‘Biodiversitat a la Badia de Portmany i els Illots de Ponent’, una exposició per a gaudir amb la bellesa que ens envolta

By 2 agost 2022 agost 15th, 2022 No Comments

Foto: Lupita Faet

Els dissabtes de tot l’estiu s’està celebrant el Festival Badia de Portmany, que té lloc al recinte exterior de l’Auditori Caló de s’Oli i que organitzen l’Ajuntament de Sant Josep, l’empresa Fun & Trucks i Salvem Sa Badia de Portmany. En aquest certamen es compagina la música amb els missatges sobre biodiversitat i a favor de la conservació i cura del medi marí.

Una de les iniciatives que serveixen a aquest propòsit és l’exposició digital de fotografia ‘Biodiversitat a la Badia de Portmany i els Illots de Ponent’, que pot gaudir-se a través d’una sèrie de pantalles instal·lades al costat de l’escenari de Caló de s’Oli i ara també des de la nostra pàgina web. La composen dotzenes de fotografies preses per diversos autors, que reflecteixen la fauna i la riquesa biològica de la badia de Portmany i la Reserva Natural dels Illots de Ponent, tant davall l’aigua com fora d’ella.

Aquesta mostra ha pogut celebrar-se gràcies a la col·laboració de la Associació de Fotografia de Natura de les Illes Balears (Afonib), amb imatges d’Adrià Mas, Angels Arall, Carmen Villar, Elena Vázquez, Joan Sans, Lluna Mas, Maria Planells, Vicent Guasch i Xavier Mas, a més de Lupita Faet i Arenal Diving, que han cedit un material fotogràfic d’extraordinària qualitat.

La mostra porta com a eslògan “No és pot cuidar el que no s’estima, no és pot estimar el que no és coneix”. Pretén conscienciar sobre la importància dels ecosistemes i la biodiversitat que alberga la badia i la necessitat de protegir-los.