Salvem Sa Badia

Covid-19: Aforaments màxims per a les platges de la badia de Portmany

By 22 juliol 2020 No Comments

Les platges de la badia de Portmany que depenen de l’Ajuntament de Sant Antoni compten a partir d’avui amb cartells informatius que determinen l’aforament màxim d’aquests arenals, segons ha informat el consistori.

L’objectiu d’aquesta mesura és prevenir i garantir la seguretat dels banyistes, en el marc de la pandèmia de Covid-19 que afecta a tothom, i evitar que es produeixin rebrots, garantint una distància entre tots els usuaris. A més, es pretenen reforçar els protocols a seguir en cas que es produeixin aglomeracions indesitjades, mitjançant la coordinació de serveis com a Policia Local, Protecció Civil, concessionaris de la zona marítima i socorristes.

D’aquesta manera, s’ha establert que els aforaments màxims de les platges de la badia que formen part del municipi de Sant Antoni sigui el següent: S’Arenal (3.041), És Pouet (304) i Caló des Moro (67). La resta de platges afectades són Cala Gració (544), Cala Gracioneta (52), Cala Salada (256) i Cala Saladeta (133).

Aquests aforaments s’han calculat establint un marge de seguretat suficient perquè els cossos de seguretat puguin respondre de manera ràpida, sobretot a les platges més petites, on les fluctuacions d’usuaris poden ser fonamentals en un curt període de temps.