DestacatPlatgesTurisme

Covid-19: Aforaments màxims per a les platges de la badia de Portmany

By 22 juliol 2020 agost 15th, 2022 No Comments

Les platges de la badia de Portmany que depenen de l’Ajuntament de Sant Antoni compten a partir d’avui amb cartells informatius que determinen l’aforament màxim d’aquests arenals, segons ha informat el consistori.

L’objectiu d’aquesta mesura és prevenir i garantir la seguretat dels banyistes, en el marc de la pandèmia de Covid-19 que afecta a tothom, i evitar que es produeixin rebrots, garantint una distància entre tots els usuaris. A més, es pretenen reforçar els protocols a seguir en cas que es produeixin aglomeracions indesitjades, mitjançant la coordinació de serveis com a Policia Local, Protecció Civil, concessionaris de la zona marítima i socorristes.

D’aquesta manera, s’ha establert que els aforaments màxims de les platges de la badia que formen part del municipi de Sant Antoni sigui el següent: S’Arenal (3.041), És Pouet (304) i Caló des Moro (67). La resta de platges afectades són Cala Gració (544), Cala Gracioneta (52), Cala Salada (256) i Cala Saladeta (133).

Aquests aforaments s’han calculat establint un marge de seguretat suficient perquè els cossos de seguretat puguin respondre de manera ràpida, sobretot a les platges més petites, on les fluctuacions d’usuaris poden ser fonamentals en un curt període de temps.