DestacatPort de Sant Antoni

El port de Sant Antoni continuarà tancat als ferris almenys fins al 28 de febrer de 2021

By 16 desembre 2020 agost 15th, 2022 No Comments

El Govern balear va informar ahir a Salvem Sa Badia que el consell d’administració de Ports IB aprovarà una pròrroga de dos mesos per a la moratòria de trànsit de ferris amb mercaderies en el port de Sant Antoni. El termini de l’actual vencia el 31 d’aquest mes de desembre i d’aquesta forma Sant Antoni continuarà sent un port sense embarcacions comercials almenys fins al 28 de febrer de 2021.

Cal recordar que aquesta ampliació del tancament del moll per a grans vaixells va ser sol·licitada pels grups de l’Ajuntament de Sant Antoni PSOE-Reinicia, Unidas Podemos i Proposta per Eivissa, que no obstant això reclamaven que aquesta moratòria es prolongués fins a l’aprovació del Pla General de Ports de Balears, que també ha de definir els usos del de Sant Antoni. Les tres formacions, a més, són partidàries que no tornin els ferris a la badia de Portmany de manera definitiva.

L’alcalde de Sant Josep, així mateix, també es va mostrar a favor d’ampliar la moratòria fins a aconseguir un acord que impedeixi l’arribada de ferris a Sant Antoni. També l’alcalde de Sant Antoni va sol·licitar l’ampliació d’aquest termini, amb l’objectiu de trobar una solució consensuada.