DestacatPlatgesQualitat de l'aigua

Jornada de neteja a Caló des Moro amb motiu del ‘World Clean up Day’

By 1 octubre 2021 agost 15th, 2022 No Comments

La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sant Antoni ha organitzat una jornada de conscienciació i neteja del litoral amb motiu del ‘World Clean Up Day’, que se celebra aquest diumenge 3 d’octubre i que té com a objectiu combatre el problema mundial dels residus a les platges.

La jornada es durà a terme a la zona de Caló des Moro, a partir de les 10 hores, amb la participació de Voluntaris sense Fronteres, que es desplacen des de Mallorca per a ajudar en la retirada de residus del fons marí. També col·laboraran voluntaris del grup GEA (Grup d’Ecologia Activa) i Protecció Civil, així com els GEAS de la Guàrdia Civil, el servei de socorrisme i salvament i el servei de neteja municipal UTE Portmany.

Els interessats a participar podran col·laborar en la recollida de residus per la zona del litoral, mentre que els que vulguin submergir-se hauran de posar-se en contacte amb l’empresa d’activitats subaquàtiques col·laboradora, Arenal Diving, i disposar del títol de busseig i assegurança en vigor.