DestacatTurisme

La Policia Local de Sant Antoni i la Guàrdia Civil tindran una oficina a la badia

By 27 gener 2022 agost 15th, 2022 No Comments

El consell d’administració de Ports de les Illes Balears, entitat pertanyent al Govern balear i que s’ocupa de la gestió del port de Sant Antoni, va aprovar ahir la cessió d’un nou espai a l’Ajuntament de Sant Antoni, en el qual s’instal·larà una oficina d’atenció al públic que compartiran la Policia Local i la Guàrdia Civil.

El projecte acordat contempla la demolició d’un edifici que actualment existeix al costat dels pantalans on amarren les ‘golondrines’, el principi de la platja de s’Arenal i la rotonda de l’ou de Colón. En aquest mateix espai es construirà la nova infraestructura, que tindrà una superfície de 186 metres quadrats i una altura màxima de 3,7 metres, amb l’objectiu que quedi integrat paisatgísticament, segons ha explicat el Govern balear a través d’un comunicat de premsa.

Per a fer-ho possible, Ports IB atorgarà una concessió administrativa en favor de l’Ajuntament de Sant Antoni per a 35 anys. El conseller de Mobilitat i Habitatge, Josep Marí Ribas, Agustinet, ha declarat que es tracta d’una aposta clara per a la millora de la seguretat i la prestació de serveis en el municipi.

Des de Salvem Sa Badia esperem que aquesta iniciativa, a més d’incrementar la seguretat a la zona del passeig i millorar l’atenció que es presta a residents i turistes, també ajudi a millorar els problemes que tenen lloc dins de la mar.