BiodiversitatBusseigDestacatSalvem Sa Badia

Salvem sa Badia, Afonib i MARE celebren un nou taller obert de fotografia submarina en apnea

By 22 agost 2023 No Comments

Els pròxims 25 i 26 d’agost es celebra un nou taller de fotografia submarina en apnea, sota el títol ‘Peixos de sa Vora Caçafotosub’. Aquesta activitat, de caràcter familiar, tindrà lloc a Sant Antoni de Portmany i l’organitzen Salvem Sa Badia, la Associació de Fotografia de Natura dels Illes Balears (Afonib) i MARE.

La primera jornada, aquest divendres, constarà d’una xerrada introductòria que es celebrarà a l’aula de l’Àrea Esportiva del Club Nàutic Sant Antoni, a partir de les 19,30 hores. El dissabte 26, a les 9 hores, es realitzarà la sortida a la mar des de la caleta de ses Coves Blanques, activitat que es prolongarà al llarg de tot el matí.

Els participants han de tenir un mínim d’autonomia en snorkel i portar un equip bàsic de màscara i aletes. L’organització posarà a la disposició dels participants diferents càmeres subaquàtiques. Per participar en aquestes jornades és imprescindible inscriure’s a través d’aquest enllaç.

Salvem sa Badia coorganitza l’esdeveniment i proposa aquestes jornades als voluntaris i altres residents que vulguin aproximar-se a la fotografia submarina, l’snorkel i el busseig. Aquestes jornades, emmarcades dins dels projectes de #EstimSaBadia, es plantegen per a donar a conèixer més a fons la biodiversitat que existeix a l’interior de la badia de Portmany. L’associació també es fa càrrec de la gestió de les assegurances necessàries per a realitzar l’activitat i de les boies que delimitaran la zona dels tallers pràctics.

L’activitat, que fa dos anys es va celebrar a Caló de s’Oli i la temporada passada ja a ses Coves Blanques, té lloc per tercer any consecutiu i està enfocada a persones amb poca experiència en busseig amb tub o snorkel.