DestacatPort de Sant Antoni

Una enquesta ‘online’ revela que la majoria de lectors del Periódico de Ibiza vol que el Govern balear prohibeixi els ferris a Sant Antoni

By 14 novembre 2020 agost 15th, 2022 No Comments

Captura de pantalla de l’enquesta realitzada per Periódico de Ibiza y Formentera

Aquest matí s’han tancat les votacions d’una enquesta que, des de fa diversos dies, el Periódico de Ibiza y Formentera realitza entre els seus lectors, a través de l’edició digital d’aquest mitjà de comunicació. El resultat d’aquesta votació demostra que els eivissencs prefereixen majoritàriament que els ferris no tornin al port de Sant Antoni.

L’enquesta destaca per l’elevada participació, amb un total de 1.217 persones, de les quals 657, que representen el 53,99%, han optat perquè les grans embarcacions no tornin a la badia de Portmany. A favor del retorn dels ferris han optat un total de 560 persones, la qual cosa representa un 46,01%.

La diferència entre els que prefereixen que no tornin els ferris i els que si és de pràcticament vuit punts i 100 vots, a favor dels primers. El resultat encara és més sorprenent, tenint en compte que aquesta enquesta ha coincidit en un període de temps en què el Periódico de Ibiza y Formentera ha publicat innombrables informacions en les quals es defensava el retorn dels ferris, front a pràcticament cap en la qual s’optés per una badia lliure d’aquestes embarcacions, dedicada exclusivament al turisme, la nàutica recreativa, l’esport i la pesca.

El resultat, així mateix, contribueix positivament a la tesi de la iniciativa Salvem Sa Badia de Portmany, que defensa des de fa mesos que una majoria social de Sant Antoni i de l’entorn de la badia prefereix que no tornin els ferris al port.